Home : Activiteiten : Workshop Werkdruk Wegwijzer

AGENDA

18

november

2015

Workshop Werkdruk Wegwijzer

van 13:30 tot 17:00
TNO kantoor Utrecht, Princetonlaan 6, 3584 CB Utrecht

Heeft u meerdere medewerkers met stress-symptomen, wordt er geklaagd over de hoeveelheid werk, is er regelmatig gemopper en worden de lontjes korter? Of zijn sommige medewerkers minder belastbaar dan u zou willen? Vaak reiken de mogelijkheden om hier iets aan te doen een stuk verder dan u denkt!

De Werkdruk Wegwijzer is een online instrument dat TNO in samenwerking met sociale partners in opdracht van het ministerie van SZW heeft ontwikkeld en dat bedrijven gestructureerd door de aanpak van werkdruk leidt.

Wij laten u in de Week van de Werkstress (16 t/m 20 november 2015) graag kennismaken met de Werkdruk Wegwijzer! De workshop vindt plaats op de dag waarop het thema ‘Check je dialoog’ centraal staat. Daarom zal tijdens deze workshop worden ingezoomd op de wijze waarop u met uw werknemers de dialoog over werkdruk kunt aangaan.

De workshop wordt verzorgd door een aantal adviesbedrijven die u kunnen ondersteunen bij het implementeren van de Werkdruk Wegwijzer. Deze bedrijven werken samen met andere bedrijven in het Technologie Cluster Werkdruk van TNO.

Klik hier voor eer informatie en aanmelden.