Home : Activiteiten : Workshop ‘In de juiste versnelling aan het werk’

AGENDA

3

oktober

2014

Workshop ‘In de juiste versnelling aan het werk’

van 10:00 tot 16:30
Utrecht

Vrijdag 3 oktober Utrecht, 10.00 – 16.30 uur
Vrijdag 17 oktober Den Haag 10.00 – 16.30 uur

Ongeveer één op de drie werknemers heeft last van een te hoge werkdruk en van psychische en/of fysieke gezondheidsklachten. Minister Asscher van Sociale Zaken heeft daarom voor de komende vier jaar een campagne ontwikkeld om werkdruk en stress aan te pakken. Werken met Spirit sluit hier graag bij aan. Want we hanteren vaak overtuigingen die een te hoge werkdruk en negatieve stress versterken, zoals:

Zie een probleem als een uitdaging. Laat zien hoe vitaal en energiek je bent. Stel altijd de juiste prioriteiten en kijk dat af bij je baas. Zorg dat je nieuwe computer software direct begrijpt en kunt hanteren. Niet zeuren over werkdruk, maar gewoon doorgaan. Wees altijd effectief, efficiënt, gemotiveerd én enthousiast.

Herken je hier iets in en heb je er last van? Dan wordt het tijd om jezelf te bevrijden.

De workshop ‘In de juiste versnelling aan het werk’ daagt je uit om ongezonde stress op het werk te reduceren door:
•    Imperfect te durven zijn
•    Te communiceren met lef
•    Het onvermijdelijke te aanvaarden
•    Eigenzinnig te zijn
•    Rust in je hoofd te creëren

Wij geloven er niet in dat mensen nog méér kunnen doen in minder tijd. Wél geloven wij erin dat werknemers zich met een eigenwijze en assertieve houding beter kunnen ‘wapenen’ tegen een te hoge werkdruk. In deze workshop dagen we je uit om tegendraads te experimenteren, waardoor je luchtiger en meer ontspannen in het werk komt te staan. Er komt dan weer ruimte voor werkplezier, creativiteit en vitaliteit. We werken aan de hand van eigen praktijksituaties van de deelnemers.

De workshop wordt verzorgd door Greet Kappers en Judith Knijn, auteur van het boek ‘In de juiste versnelling, doe-boek voor minder stress en meer energie’. Het boek is te koop voor € 17,95 tijdens de workshop of via www.thema.nl.
Deelname aan de workshop bedraagt € 125,-- inclusief BTW, koffie/thee en lunch.
Voor de workshop in Utrecht, kun je je aanmelden via info@spirit-training.nl, voor de workshop in Den Haag via g.kappers@planet.nl.

Na de workshop kun je je inschrijven voor de vervolgtraining van 2 losse dagen (vrijdag of zaterdag) die in Utrecht en Den Haag verzorgd worden (€ 250-- p.p. incl. BTW). Elke groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

www.spirit-training.nl
Greet Kappers, 070-3389675/0646266964, g.kappers@planet.nl
Judith Knijn, 0346-282515/06-21285992, info@spirit-training.nl


Werken met Spirit verzorgt sinds 1995 binnen profit- en non-profitorganisaties workshops, trainingen en praktijkbegeleiding op het gebied van stressmanagement en mentale flexibiliteit,  persoonlijke effectiviteit en het versterken van samenwerking binnen teams. Onze aanpak is persoonlijk en praktijkgericht.  
Belt u ons gerust voor een oriënterende kennismaking als u benieuwd bent wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.